Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συντήρηση αντλιών και αντλιοστασίων


Συντήρηση όλων των τύπων αντλιών και αντλιοστασίων 



            Συντήρηση -Επισκευή -Αντικατάσταση 

Για οποιοδήποτε λόγω η αντλία (γεώτρησης ,λυμάτων, βιομηχανική χρήσης ,οικιακής χρήσης  κτλ ) μπορεί να υπολειτουργεί ή να πάψει να λειτουργεί αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε βλάβη της αντλίας  είτε σε κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα στο αντλιοστάσιο . 
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο αναδήχθηκε πολλές φορές η αδυναμία αντιμετώπισης μικρών η μεγάλων προβλημάτων από ένα μόνο επαγγελματία , με αποτέλεσμα ο ενδιαφερόμενος να πρέπει να ψάξει για μηχανολόγο , υδραυλικό , ηλεκτρολόγο ή εξειδικευμένο συνεργείο εξαγωγής υποβρυχίων αντλιών  (σε περίπτωση γεώτρησης) για να αποκαταστήσει τη βλάβη  .
Το καινοτόμο στην υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ότι με  ένα τηλεφώνημα εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να επισκεφτεί το αντλιοστάσιο όπου ,αφού αναγνωρίσει τη βλάβη ,η εταιρία μας θα προτείνει υπεύθυνα τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του συστήματος  .


Η υπηρεσία αφορά αντλίες όλων των τύπων  υπεύθυνα , γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία για εσάς .


Αναλαμβάνουμε , πέρα από τον επιτόπιο έλεγχο για την αναγνώριση του προβλήματος , τον έλεγχο του αντλιοστασίου , την εξαγωγή και επανατοποθέτηση του αντλητικού.

Για τους επαγγελματίες πελάτες μας (ξενοδοχεία , κάμπινγκ , βιομηχανίες, αγρότες ) παρέχεται  η δυνατότητα ετήσιου συμβολαίου , που περιλαμβάνει τον έλεγχο και την τεχνική συντήρηση της αντλίας - αντλιοστασίου τους ώστε να εξασφαλιστεί πλήρως η καλή και απροβλημάτιστη λειτουργία καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου .

    Καλέστε μας για να το συζητήσουμε .

Καραβοκύρης Ανδρέας
2317 - 767898
info@terra-drill.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου